Dagbesteding

Bij KeiTV wordt een gedeelte van onze producten gecreëerd door mensen met een beperking. Of het nu gaat om autisme, schizofrenie of een lichamelijke beperking; één ding hebben ze allen gemeen: passie. In de vorm van dagbesteding werken deze talenten met passie aan waar ze van houden. Voor de één is dat acteren, voor een ander fotografie en voor weer een ander is dat camerawerk bij echte nieuwsitems. Daarnaast werken onze dagbesteders onder andere aan editing, schrijven en in de ICT.

KeiTV gaat graag met de zorgvrager in gesprek over wat hij of zij zou willen doen en leren. Voor iedere dagbesteder maken wij een individueel plan afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften. Dit verschilt in werkdagen, werktaken en in leerdoelen. Of het nu gaat om praktijkgerichte doelen of om de sociale interactie tussen collega’s.

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in diverse mediarichtingen. Voor de extra zorgbehoeften hebben wij een zorgcoördinator in dienst. Gezamenlijk zorgt dit team ervoor dat iedereen met een prettig en trots gevoel werkt en leert bij KeiTV.


Eén van onze dagbesteders vertelt het volgende:

“Ik vind de werksfeer bij KeiTV erg leuk. Er is altijd ruimte voor uitbreiding van kennis. De ene dag doe ik programmering, de andere dag ben ik bezig met mijn andere passie, namelijk fotografie. Wat ik erg belangrijk vind is dat ik supergezellige collega’s heb. Ik kan goed met ze overweg en leer tegelijkertijd ook weer van ze. Zo nu en dan doen we met iedereen iets leuks los van de werkzaamheden. Goed voor de teambuilding. Het werk zelf houdt me stabiel en is goed voor mijn geestelijke gesteldheid.”

Bezoekers

Stadsring 2
3811 HR Amersfoort
info@keitv.nl
+31 6 45057901

Volg ons