Dagbesteding

Bij KeiTV wordt een gedeelte van onze producten gecreëerd door mensen met een beperking. Of het nu gaat om autisme, schizofrenie of een lichamelijke beperking; één ding hebben ze allen gemeen: passie. In de vorm van dagbesteding werken deze talenten met passie aan waar ze van houden. Voor de één is dat acteren, voor een ander fotografie en voor weer een ander is dat camerawerk bij echte nieuwsitems. Daarnaast werken onze dagbesteders onder andere aan editing, schrijven en in de ICT.

KeiTV gaat graag met de zorgvrager in gesprek over wat hij of zij zou willen doen en leren. Voor iedere dagbesteder maken wij een individueel plan afgestemd op persoonlijke wensen en behoeften. Dit verschilt in werkdagen, werktaken en in leerdoelen. Of het nu gaat om praktijkgerichte doelen of om de sociale interactie tussen collega’s.

Onze begeleiders zijn gespecialiseerd in diverse mediarichtingen. Voor de extra zorgbehoeften hebben wij een zorgcoördinator in dienst. Gezamenlijk zorgt dit team ervoor dat iedereen met een prettig en trots gevoel werkt en leert bij KeiTV.

“Ik vind de werksfeer bij KeiTV erg leuk. Er is altijd ruimte voor uitbreiding van kennis. De ene dag doe ik programmering, de andere dag ben ik bezig met mijn andere passie, namelijk fotografie. Wat ik erg belangrijk vind is dat ik supergezellige collega’s heb. Ik kan goed met ze overweg en leer tegelijkertijd ook weer van ze. Zo nu en dan doen we met iedereen iets leuks los van de werkzaamheden. Goed voor de teambuilding. Het werk zelf houdt me stabiel en is goed voor mijn geestelijke gesteldheid.”

Praktische informatie

Zorg bij KeiTV kan ingekocht worden vanuit de Wmo en Wlz (PGB). Als u vanuit de Wmo naar KeiTV wil komen, dan moet u dit regelen met de gemeente van uw woonplaats. Zorg vanuit de Wlz gaat op basis van het persoonsgebonden budget (PGB), die u kunt krijgen na een CIZ indicatie.

Wanneer u een Wmo of Wlz indicatie heeft, kunt u contact opnemen met ons voor een gesprek. U wordt dan uitgenodigd om kennis te maken met KeiTV en een aantal dagen vrijblijvend mee te draaien. Hierna kijken wij samen of KeiTV een geschikte plek is en als de klik er is, ronden wij de noodzakelijke administratie af. In de tussentijd bent u uiteraard al welkom bij KeiTV.

Als u verdere vragen heeft, dan kunt u mailen naar [email protected] of tijdens openingstijden (ma-vr van 9 tot 5 uur) bellen naar 085 047 0675.

Wilt u zich direct aanmelden voor een kennismakingsgesprek? Vul dan onderstaand formulier in.

Contact opnemen