Doneren

KeiTV is een stichting (zonder winstoogmerk) die zorg- en mediadiensten levert. In 2016 is KeiTV ook aangewezen als ANBI-stichting.
Als non-profitorganisatie zijn wij volledig aangewezen op inkomsten uit de zorgwet. Voor een kleine organisatie als KeiTV zijn deze inkomsten helaas niet altijd voldoende. Extra uitgaven, zoals investeringen in nieuwe media-apparatuur zijn niet altijd zonder meer mogelijk. Jammer, want we willen onze clienten graag op een goede en leuke manier blijven helpen.

Uw donatie is zeer welkom
Hoe groot of klein ook, uw donatie is welkom en wordt ten zeerste gewaardeerd. Mogelijk kunt u uw donatie aftrekken van uw belastingen (ook als bedrijf), kijk hiervoor op belastingdienst.nl.

Op dit moment gebruiken wij uw donaties voor het aanschaffen van extra apparatuur (computers, camera’s) voor het groeiende cliëntenbestand van KeiTV.

 

Ook andere hulp is welkom
Wilt u op een andere manier helpen? Denk er dan eens over om KeiTV in te huren voor het maken van een promotiefilm voor uw bedrijf of ZZP-activiteiten of help ons als vrijwilliger. Neem hiervoor via mail contact op met [email protected] Wij bespreken graag de mogelijkheden met u of uw organisatie.