Informatie

KeiTV is een jonge stichting die zich bezig houdt met het produceren van media en bieden van zorg. Ons team bestaat voornamelijk uit enthousiaste stagiairs, dagbesteders en vrijwilligers. Naast mediabedrijf, zijn wij eveneens een zorgaanbieder.

Wij werken samen met stagiairs van verschillende opleidingen. Studenten zijn van harte welkom om stage te lopen bij ons. Wij bieden stageplekken aan voor studenten die een opleiding volgen in de richting communicatie, marketing, journalistiek, audiovisuele vormgeving en webdesign. Leerlingen die een maatschappelijk stageplek zoeken, kunnen ook bij ons terecht. Wij zijn een leerbedrijf erkend door het SBB.

Bij KeiTV wordt een gedeelte van onze content gecreëerd door mensen met een beperking. Of het nu gaat om autisme, schizofrenie of een lichamelijke beperking; één ding hebben ze allen gemeen: passie. In de vorm van dagbesteding werken deze talenten met passie aan waar ze van houden. Wij bieden dagbesteders een plek waar zij productief bezig kunnen zijn en zichzelf onder begeleiding kunnen ontwikkelen. Voor de één is dat acteren, voor een ander fotografie en voor weer een ander is dat camerawerk bij echte nieuwsitems. Daarnaast werken onze dagbesteders onder andere aan editing, schrijven en in de ICT.

Een groot deel van de mensen die zich dagelijks inzet voor KeiTV, doet dit op vrijwillige basis. Deze vrijwilligers komen uit het hele land en hebben een achtergrond in de journalistiek, multimedia en de zorg. Zij tillen KeiTV tot een hoger level en zijn een onmisbaar onderdeel binnen ons bestaan.

De kern van ons team bestaat uit een vast team van professionals; zij begeleiden alle medewerkers bij hun werkzaamheden.

KeiTV streeft ernaar de bewoners van Amersfoort zo goed mogelijk te informeren over alles dat zich in onze mooie stad afspeelt. Dit doen we in de vorm van nieuwsitems en achtergrondreportages. In de toekomst willen we ook meer artikelen en nieuwsverhalen gaan schrijven.

Daarnaast zijn wij druk bezig met het produceren van onze eigen jeugdserie “Het Geheim van de Kei”, verwacht in 2020. Volg de Facebookpagina voor updates.

Wij zijn altijd op zoek naar collega’s die het leuk vinden om KeiTV wereldberoemd te maken in Amersfoort. Voel jij je aangesproken om een jong team te komen versterken? Kijk dan snel even bij onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Met een ruim kantoor in het hartje van Amersfoort, zitten wij centraal gelegen en zijn wij makkelijk bereikbaar. Er stoppen diverse bussen op een minuut loopafstand van ons kantoor en tevens beschikken wij over een gratis parkeergarage voor onze medewerkers.

Heeft u vragen, een tip of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op via [email protected] of ga naar de contactpagina voor verdere informatie.