Vrijwilligers

Samen met onze dagbesteders en stagiaires vormen de vrijwilligers een onmisbaar onderdeel van het team. Daarom is er altijd wel plek voor een extra vrijwilliger. Daarnaast is het voor mensen met een interesse voor journalistiek, media of zorg direct een mooie plek om ervaring op te doen.

Bij KeiTV kan je zelf beslissen hoe en waar je graag wil helpen. Je kan naar buiten gaan om te filmen, op kantoor blijven om te (helpen) editen of helpen met andere zaken zoals in de begeleiding.

Het niveau van KeiTV wordt met de hulp van vrijwilligers omhoog getild. Deze vrijwilligers verrichten verschillende taken binnen KeiTV. Of het nou gaat om begeleiden bij het opnemen van een video, het helpen met de ICT van KeiTV of gewoon voor de gezelligheid, bij KeiTV ben je welkom. Er zijn talloze opties te bedenken en wij gaan graag met jou in gesprek hoe jij kan bijdragen aan de ontwikkeling van onze organisatie.

Wil jij helpen aan het verbeteren en uitbreiden van onze organisatie? Mail dan vandaag nog naar info@keitv.nl of vul het contactformulier in. Geef in je bericht aan hoe je wilt helpen, welke dagen je beschikbaar bent en je ervaring. Ervaring is geen vereiste, maar voor ons en jou is het wel fijn om rekening te houden met de hoeveelheid ervaring.

Bezoekers

Stadsring 2
3811 HR Amersfoort
info@keitv.nl
+31 6 45057901

Volg ons